Privacy Policy

POLISI PRIVASI

Perlindungan data diambil kira sebagai amanah dan privasi anda adalah amat penting bagi kami. Kami dengan ini hanya menggunakan nama anda serta maklumat lain, yang berkaitan dengan anda berdasarkan apa yang termaktub dalam Polisi Privasi ini. Kami hanya akan mengumpul maklumat yang dirasakan perlu bagi kami dan hanya akan mengumpul maklumat jika ianya relevan terhadap urusan kami bersama anda.

Kami hanya akan menyimpan maklumat anda sekiranya sama ada kami perlu atas sebab undang-undang atau ianya relevan dengan tujuan pengumpulan tersebut.

Anda boleh melayari laman web ini tanpa perlu memberikan maklumat peribadi. Ketika lawatan anda di laman web ini, anda kekal tidak bernama dan kami tidak akan mengenalpasti diri anda melainkan anda mempunyai akaun di laman web ini dan log masuk bersama nama pengguna anda berserta kata laluan.

Jika anda mempunyai sebarang komen atau cadangan, kami berbesar hati untuk menerima kesemuanya di alamat kami atau dengan menghantar emel kepada kami di admin@tatiskincare.com.

PENGUMPULAN MAKLUMAT PERIBADI

Brillando tidak akan menjual, berkongsi atau meniagakan maklumat peribadi pelanggan yang dikumpul secara online bersama pihak ketiga.

Apabila anda membuat akaun Brillando, maklumat peribadi yang kami kumpulkan adalah seperti berikut:

1. Nama :

2. Alamat Penghantaran :

3. Alamat Emel :

4. Nombor Telefon :

5. Nombor Telefon Bimbit :

6. Tarikh Lahir :

7. Jantina :


Maklumat peribadi yang kami kumpul daripada anda akan digunakan dalam beberapa atau semua cara berikut:

1. Untuk menghantar produk yang telah anda beli dari Brillando

1. Untuk memaklumkan kepada anda tentang penghantaran produk serta untuk tujuan sokongan pelanggan

2. Untuk memberikan anda maklumat produk yang relevan

3. Untuk memproses tempahan anda dan untuk memberikan anda maklumat dan perkhidmatan yang ditawarkan melalui laman web kami serta menurut permintaan anda.

Selain itu, kami akan menggunakan maklumat yang anda berikan untuk menguruskan akaun anda bersama kami; pengesahan dan menjalankan transaksi kewangan yang berkaitan dengan pembayaran yang anda buat secara online; membuat audit terhadap muat turun data dari laman web kami; menambah baik susun atur dan/atau isi kandungan halaman untuk laman web kami sesuai untuk pengguna; mengenalpasti pelawat di laman web kami; menjalankan kajian berkenaan dengan demografi pengguna; menghantar kepada anda maklumat yang kami rasakan berguna atau seperti yang anda minta dari kami, termasuk maklumat tentang produk dan perkhidmatan kami, dengan syarat anda menyatakan bahawa anda tidak menolak dari dihubungi untuk tujuan ini

Kami mungkin akan memberikan nama dan alamat anda kepada pihak ketiga untuk tujuan penghantaran produk kepada anda (seperti contoh kepada kurier atau pembekal kami).

Apabila anda mendaftar sebagai pengguna di laman web Brillando, kami juga akan menggunakan maklumat peribadi anda untuk menghantar bahan pemasaran dan/atau promosi kepada anda dari masa ke masa. Jika relevan, kami akan membenarkan anak syarikat kami untuk menghantar bahan pemasaran yang relevan kepada anda. Anda boleh menghentikan langganan bagi maklumat pemasaran pada bila-bila masa dengan menggunakan fungsian berhenti melanggan dari bahan pemasaran elektonik tersebut.

Pembayaran yang anda buat melalui laman web ini akan diproses oleh agen kami, Brillando. Anda mesti hanya menghantar kepada kami atau Agen kami atau maklumak laman web ini di mana ianya adalah tepat dan tidak mengelirukan dan anda perlulah sentiasa peka terhadap perkara ini dan maklumkan kepada kami jika terdapat sebarang perubahan.

Butiran sebenar tempahan anda boleh kami simpan tetapi disebabkan oleh tujuan keselamatan, tidak boleh diambil secara terus oleh kami.Bagaimanapun, anda boleh akses maklumat ini apabila anda log masuk ke dalam akaun anda di laman web ini. Di sini anda boleh melihat butiran tempahan anda yang telah dibuat, yang telah sampai dan juga yang akan dihantar serta menguruskan butiran alamat dan bank anda selain mana-mana buletin yang telah anda langgan. Anda mengakui untuk menganggap data akses peribadi ini sebagai sulit dan tidak akan memberi sebarang maklumat tersebut kepada pihak ketiga yang tidak mempunyai kebenaran. Kami tidak bertanggungjawab terhadap mana-mana liabiliti bagi penyalahgunaan kata laluan melainkan penyalahgunaan ini adalah salah kami.